Rabobank

Duurzame renovatie en uitbreiding nieuw hoofdkantoor Rabobank te Breda

Opdrachtgever/ontwikkelaar: Rabo Eigen Steen Nieuwbouw BV

Architect : De Bont c.s. Architecten bv

Bruto vloeroppervlak :  9.420 m2

Omschrijving project:

Het vervangen, leveren en monteren van de complete elektrotechnische- en werktuigbouwkundige installaties bij de verbouwing en uitbreiding van het nieuwe hoofdkantoor van de Rabobank aan de Vlaszak/Kloosterplein te Breda. De nieuwe huisvesting van Rabobank Breda wordt voorzien van een WKO-installatie (koeling en verwarming via de grond) en duurzame klimaatplafondinstallaties. Het ontwerp van de renovatie wordt gecertificeerd volgens de BREEAM Very Good Label. BREEAM is wereldwijd de meest gebruikte methode voor het meten van de milieu-prestaties van gebouwen.