Installatiewerken

Van Dijnsen Installatiewerken

Al 50 jaar is Van Dijnsen uw aanspreekpunt als totaalinstallateur en neemt de volledige verantwoordelijkheid op zich voor het ontwerp, de begeleiding, de coördinatie en de uitvoering van technische installaties in de utiliteitsbouw. Werken met een totaalinstallateur geeft u extra zekerheid omdat er altijd maar één verantwoordelijke partij is.

Energiezuinig installeren

Duurzaam en energiezuinig installeren vinden we belangrijk. Onze betrokkenheid met milieu en energiebesparing laten we zelf zien via:

  • 100 % groene stroom gebruik in ons eigen pand;
  • investeren in kennis op het gebied van energiebesparing en beheersing;
  • kennis van subsidies, fiscale voordelen en financieringsregelingen op dit gebied;
  • preventief onderhoud;
  • beheer installaties op afstand;
  • deelname aan het BIM-overleg (Bedrijf Interne Milieuzorg) in Breda.
  • kennisontwikkeling van programmeerbare installaties, zoals Domotica*, PRIVA systemen (gebouwbeheersysteem voor duurzame installaties) en bussystemen;

Meer energie besparen en minder verspillen? Neem contact op.

 * Domotica

Domotica kan alles besturen wat elektrisch gevoed wordt, is energiebesparend en veiligheid en comfort verhogend.

Domotica systemen omvatten onder meer het aansturen van:

Verwarming en airconditioningsystemen; Verlichting; Beveiligingsinstallaties; Camera's; Raambedekking en zonwering; Audio en video systemen;

Het gebruik van een domoticasysteem maakt het mogelijk elektrische systemen aan te sturen via gemakkelijk te bedienen interfaces zoals touchscreens, iPads en iPhones. Van Dijnsen Installatiewerken B.V. ontwerpt en programmeert zelf deze interfaces die te gebruiken zijn zonder instructie of training.

KNX-systeem

Het JUNG KNX systeem biedt voor zowel woningbouw als utiliteitsprojecten meer comfort, veiligheid en duurzaamheid. Gezamenlijke functies in huis en talrijke multimediafuncties kunnen met de intelligente KNX techniek aan elkaar gekoppeld en centraal gestuurd worden. Ook de visualisatie en verbruiks-gegevens van energie, Smart Meetering, zijn met de KNX techniek eenvoudige te regelen. De functie van individuele componenten wordt bepaald door hun programmering, welke altijd aangepast kan worden. Voor de gebruiker biedt dit comfort en flexibiliteit, die op maat gesneden kan worden naar ieders individuele wensen.