MVO

Duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

People, planet en profit zijn de kernwoorden in het duurzaamheids- en MVO-beleid van de Van Dijnsen bedrijven. Als familiebedrijf zijn we ons sterk bewust dat we de wereld goed moeten overdragen op volgende generaties en zorg moeten hebben voor de mensen die aan ons verbonden zijn. We hechten grote waarde aan veiligheid, gezondheid en ontwikkeling van onze medewerkers. Zij zijn het kapitaal van de organisatie. Dat zeggen we niet alleen met woorden, maar bewijzen het met daden. Bijvoorbeeld met een sociaal, menselijk en professioneel personeelsbeleid. ‘Van Dijnsen is een familie’, zo beschrijven collega’s ons bedrijf regelmatig. De lange dienstverbanden bewijzen de sterke band tussen bedrijf en medewerkers. Richting lokale en regionale samenleving is Van Dijnsen actief sponsor van diverse verenigingen en evenementen. Een voorbeeld daarvan is de Stichting Betrokken Ondernemers Samen voor Breda.

Over Betrokken Ondernemers Samen voor Breda

Wij zijn hét netwerk en de specialist in Maatschappelijk Betrokken Ondernemen in Breda. Ons doel is het inspireren en faciliteren van het Bredase bedrijfsleven bij de concrete invulling van haar Betrokken Ondernemerschap.

Een maatschappelijke teambuildingsactiviteit? Of op een andere manier een steentje bijdragen aan de samenleving?  

Wij faciliteren en adviseren u graag, we helpen u met het maken van concrete matches én we meten de opbrengst. We zetten uw wensen en ideeën om in praktische en verfrissende resultaten. Dit levert inspirerende verbindingen op tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties.

 

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

BEDANKBRIEF VAN DE VRIENDENCLUB INSTALLATIEWERKEN MIDDEN

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Van Dijnsen Maatschappelijk Verantwoord ! K’nijn&ko nu namelijk Veilig en Toegangkelijk!

Samen met onze partner Stan Wens, zijn de toegangsdeuren aangepast en deze voorzien van moderne pas systeem/toegangscontrole. Ook hebben we het brandmeldsysteem aangepast en operationeel gemaakt.

 

Van Dijnsen sponsort de Papagames Breda.

 

 Van Dijnsen B.V. Steunt Kika  :   KLIK HIER