Certificaten

Zekerheid over kwaliteit. Als totaalinstallateur willen we u dat graag bieden. Onze certificeringen voor de installatiebranche en beveiligingsbedrijven dienen als kwaliteitskeurmerk.                                 

ISO 9001:2008  : Onze werkmaatschappijen hanteren één certificaat, één systeem, één kwaliteitshandboek; immers hoe korter de lijnen, hoe beter. We bewaken onze processen via interne en externe audits, klanttevredenheidsonderzoek en door ontwikkeling van onze medewerkers. In al onze processen staat u als klant centraal.

 

VCA**2008/5.1 : VCA gaat over Veiligheid, Gezondheid en Milieu. Doel is om veilig werken te bevorderen.

BRL 6000 - AB - 01 t/m 08 /2016  : een keurmerk, specifiek voor de installatiebranche. Voorheen bekend als Komo -install - Waarborg.

 

BRL 6000-21 bodemenergie :  Het kwaliteitskeurmerk voor bodemenergie systemen

Algemene erkenning voor installateurs  : Aan dit certificaat herkent u vakbekwame installateurs.

Borg beveiligingsbedrijf  : Het kwaliteitskeurmerk voor beveiligingsbedrijven die zich houden aan eisen en normen van het NCP.

 

Certificaat Branddetectie bedrijf  : Voor bedrijven die hebben aangetoond kennis en ervaring te bezitten in het projecteren, installeren en onderhouden van brandmeldinstallaties. 

      

Certificaat Installeren Brandmeldinstallaties ( IW ) :  geleverd installatiewerk voldoet aan de eisen gesteld in het CCV-certificatieschema

Certificaat Erkend Leerbedrijf  : De erkenning houdt in dat we alle voorzieningen kunnen bieden om zorgvuldig en conform de eisen op te leiden of een stageplaats te bieden.

 

Certificaat Erkend Leerbedrijf ECABO  : Met deze erkenning is Van Dijnsen Beveiligingen bevoegd om beroepspraktijkvorming voor het middelbaar beroepsonderwijs te verzorgen.

 

 

NVKL certificaat + promotiefilmpje : NVKL-erkende installateurs: specialisten in klimaatbeheersing

 Uneto-Vni

 

KNX : Van Dijnsen is gecertificeerd KNX / EIB ontwerper, installateur en programmeur / gebouwautomatisering (DOMOTICA).

 

Nexans : Van Dijnsen heeft de expertise en ervaring met het ontwerpen, installeren en testen van Nexans bekabelingsystemen.

Forehand  : Van Dijnsen is gecertificeerd als Siemon geregistreerde Installateur  (Network components & Devices  certificate : In association with The Siemon Company Limited )

Solar Specialist Van Dijnsen: Het diploma Solar- Specialist is de hoogste standaard in de markt