Sprinkler- en sprinklermeldsystemen

Is uw organisatie goed beveiligd?

Sprinklerbeveiliging waarborgt de continuïteit van uw onderneming. We hebben het dan nog niet eens over bouwkundige besparingen bij nieuwbouw en de hoge graad van beveiliging. Kortom: een goede brandbeveiligingsinstallatie levert u meer op dan dat ze kost. Is UW organisatie goed beveiligd? Van Dijnsen helpt u graag uit de” brand”.

 

 

Samen met onze partners hebben wij veel ervaring in het beveiligen van: utiliteitsprojecten, magazijnen en distributiecentra, woningbouwprojecten / appartementencomplexen, hotels, winkelcentra, grote renovatieprojecten. Naast het ontwerp en de installatie van uw brandbeveiligingssysteem op maat dragen wij ook zorg voor de periodieke controle en het onderhoud aan uw Sprinklerinstallatie. Maatwerk voor elke situatie in elk type gebouw, onze specialisten werken samen met diverse partners en ontwerpen op deze manier voor u een installatie op maat.

 

Wij installeren alle mogelijke vormen van brandbeveiligingssystemen. Na de beoordeling van het soort gebouw en de aard van de bedrijvigheid door één van onze experts, wordt er een detectie- en alarmeringssysteem geselecteerd, dat het beste geschikt is voor uw situatie en dat optimale beveiliging van uw onderneming garandeert.

 

De voordelen van van Dijnsen beveiligingen als partner: 50 jaar ervaring in brandbeveiliging; team van enthousiaste en deskundige mensen; technisch hoogwaardige installatieoplossingen op maat; als totaalinstallateur alle installatiedisciplines in huis; sterk in systeemintegratie; (kosten)efficiënte netwerkorganisatie; altijd een vestiging in de buurt door landelijke dekking; uitgebreide Service & Onderhoud-organisatie, dag en nacht stand-by.