Camerabewaking

Van Dijnsen Camerabewaking

Camerasystemen vergroten de veiligheid in en rondom uw bedrijfspand, woning of voor terreinbewaking. Vakkundige installatie en onderhoud van het bewakingssysteem zijn wel een voorwaarde tot succes. Van Dijnsen beveiligingen heeft veel ervaring met het ontwerpen, installeren en onderhouden van beveiligingssystemen. 

Camerasysteem

Camerasystemen werken preventief en helpen om tijdig te reageren op calamiteiten. Zo kan bedrijfsschade worden beperkt. Videobeelden zijn bovendien vaak nuttig tijdens een onderzoek na een calamiteit zoals een inbraakpoging. Om uw investering in veiligheid te laten renderen, inventariseert Van Dijnsen altijd wat u verwacht van een camerasysteem en hoe u de camera´s wilt inzetten (zie ook onze producten en concepten)

Beveiligingscamera
Een goede technische installatie van beveiligingscamera´s is pas mogelijk als Van Dijnsen exact weet waar u de camerasystemen voor wilt inzetten, bijvoorbeeld:

  • bezoekers herkennen
  • bezoekers observeren
  • bezoekers identificeren
  • op afstand een alarmmelding verifiëren

Beveiligingsadvies

Van Dijnsen beveiliging werkt met streng geselecteerde cameracomponenten. Uw eisen aan een camerasysteem zijn de basis voor een professioneel beveiligingsadvies, met inzet van bijvoorbeeld:

  • CCTV systemen (closed circuit television) met digitaal opnamesysteem
  • complexe camerasystemen met gebruiksvriendelijk videomanagement
  • IP camerasystemen
  • technisch beheer op afstand via iPad, telefoon of computer

Beveiliging

Een goede beveiligingsanalyse door onze Projecteringsdeskundige Camerasystemen resulteert in een camerabewakingssysteem dat voldoet aan uw bedrijfssituatie. Van Dijnsen beveiligingen houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw beveiligingssysteem voldoet aan de privacywetgeving volgens het College Bescherming Persoonsgegevens.

Technisch onderhoud camerasysteem

Onze Installatiedeskundigen Camerasystemen installeren de camerasystemen en verzorgen ook het jaarlijks technisch onderhoud van uw camerasysteem.