Beveiligingen

Van Dijnsen Beveiligingen 

Veilig wonen, werken en ondernemen, met zo min mogelijk risico. Daar draagt Van Dijnsen Beveiligingen graag aan bij. We hebben ruim 50 jaar ervaring met het ontwerpen, installeren en onderhouden van:

  • inbraakbeveiligingsinstallaties
  • toegangscontrolesystemen
  • brandmeldinstallatie
  • (IP) camerabewakingssystemen

Integrale beveiligingsoplossing

Integrale beveiligingsoplossingen, daar geloven wij in. Daarom maken we altijd eerst een risicoanalyse. Pas daarna ontvangt u een beveiligingsadvies met een voorstel voor organisatorische, bouwkundige en elektronische maatregelen. Immers, met enkel het ophangen van een camera bent u er niet. We houden in onze beveiligingsadviezen rekening met de richtlijnen van NCP (Nederlands Centrum Preventie). 

Landelijke dekking 

Van Dijnsen beveiligingen B.V werkt landelijk samen met een aantal vooraanstaande partners. Met deze partners wordt de kennis en kunde gedeeld. 
Hierdoor wordt een landelijke dekkend beveiligingsbedrijf gevormd dat haar opdrachtgevers 24 uur per dag en 365 dagen per jaar op een landelijke basis kan voorzien van optimale beveiligingsoplossingen en ondersteuning. 
De aangesloten bedrijven zijn Van Dijnsen Beveiligingen, ITN Beveiligingen en Lodema Beveiligingen. 

Deze bedrijven zijn gespecialiseerd in inbraakbeveiliging, brandbeveiliging en ontruiming, camerabewaking en toegangscontrole en werktijdregistratie. 

 

Zekerheid over kwaliteit

Op een beveiligingsadvies en een beveiligingsinstallatie wilt u kunnen vertrouwen. En terecht, Van Dijnsen beveiligingen voldoet daarom aan de hoogste kwaliteitseisen met ISO 9001, VCA en BORG-certificering.