Risico Reductie Plan

Van Dijnsen Beveiligingen en het Avéro Achmea Risico Reductie Plan;

U bent particulier of ondernemer en wilt dat uw bedrijf en woonomgeving gezond en veilig is. Het is belangrijk u de risico’s goed kent en deze probeert te beperken. Avéro Achmea helpt u daarbij met het Risico Reductie Plan.

Bescherm uw bedrijf met het Risico Reductie Plan Als ondernemer is het belangrijk de zakelijke risico’s te kennen en te beheersen . Wij kunnen u helpen risico’s verzekerbaar te maken met het  Risico Reductie Plan. Het Risico Reductie biedt u een groot pakket producten en diensten. Die kunt u gebruiken om schade te verminderen of zelfs te voorkomen. En zo het voortbestaan van uw bedrijf te garanderen.  

Partners in het Risico Reductie Plan

Wij werken samen met partners als van Dijnsen beveiligingen, die alles weten van beveiliging en preventie. Zij  leveren uitstekende producten. Bovendien hebben wij gunstige afspraken met hen gemaakt. U kunt van die samenwerking profiteren.   Meer weten? Over elk onderwerp kunt u een preventiekaart downloaden.. Op deze kaart ziet u snel en overzichtelijk welke producten en diensten onze partners aanbieden. Wilt u meer weten over het Risico Reductie Plan? Kijk dan op www.risicoreductieplan.nl of vraag uw adviseur.