Paxton

Paxton is als fabrikant gespecialiseerd in elektronische toegangscontrole. Van standalone tot complete systemen. Haar producten worden ontworpen en gefabriceerd in Engeland en kent een distributie over de hele wereld.

Van Dijnsen Beveiligingen gebruikt de systemen en oplossingen van Paxton om uw enkele deur of een compleet systeem in uw pand in te richten. Met een toegangscontrolesysteem van Paxton heeft u altijd een sluitend systeem. U weet wie, waar en wanneer binnen is geweest. U creëert veiligheid voor uzelf, uw medewerkers én bezoekers.

 

 

Enkele deur, of autonome toegangscontrole

Autonome toegangscontrole wordt toegepast om één of enkele onafhankelijke deuren te controleren. Via een gecontroleerde deur kan toegang verkregen worden met een pincode, Proximity kaart of sleutel, of een magneetkaart. De programmering vind voor elke deur afzonderlijk plaats. Bij wijzingen in pincodes of blokkering van kaarten dient dit op iedere deur te gebeuren.

Autonome toegangscontrole is eenvoudig toepasbaar bij:

  • Kleine bedrijfsgebouwen
  • Opslagplaatsen
  • Sportclubs

 

PC gecontroleerde toegangscontrole

Een PC gecontroleerd toegangscontrolesysteem is een systeem dat vanaf uw pc en via een netwerkverbinding gecontroleerd systeem is waarin één of meerdere deuren in uw gebouw worden beheerd. Toegang via gecontroleerde deuren vindt plaats door het gebruik van cijfer,of pincodes, een proximityof magneetkaart of via een handsfreekaart.

Absoluut voordeel van PC gecontroleerde systemen is de centralisatie van het beheer. Beheersopdrachten verwerkt u in de softwarematige beheeromgeving en worden direct verwerkt in elke deur. Zo blokkeert u eenvoudig gestolen of verloren kaarten. Maak optimaal gebruik van flexibele toegangscontrole en geef eenvoudig toegangsrechten aan individuen of groepen.

Rapporten kunnen gegenereerd worden om te zien waar en wanneer de gebruikers zich ergens bevonden. Vele systemen laten de controle toe van bijkomende gebouwen via een bestaande LAN/WAN. Op pc gebaseerde systemen worden meer en meer gebruikt om andere diensten binnen gebouwen te controleren, bijvoorbeeld, inbraakalarmsystemen, branddeuren, liften en verlichting. Integratie met het Milestone cameraplatform is volledig door ontwikkeld en zorgt voor maximaal gebruiksgemak.

 

 

PC gecontroleerde toegangscontrole is eenvoudig toepasbaar bij:

  • Kleine/ middelgrote gebouwen
  • Grote bedrijfsgebouwen
  • Bedrijven met meerdere sites
  • Regeringsgebouwen
  • Universiteiten
  • Sportclubs
  • Parkeergarages