IPS systeem

Vensters, deuren en luiken zijn mogelijke toegangswegen voor een inbrekers om uw woning of bureau binnen te dringen.
Om een gebouw efficiënt te beveiligingen kunt u gebruik maken van schilbeveiliging, ruimtelijke beveiliging of een combinatie van beide.

Bij schilbeveiliging  worden alle toegangen van een object beveiligt. Hieronder vallen huisdeuren, terrasdeuren, kelderdeuren, luiken en alle vensters. Daarmee is de schilbeveiliging van privé ruimtes zinvol.

 

Voordelen van schilbeveiliging:

Er wordt een alarm gegeven, nog voordat de inbreker in huis is.
U kunt vrij door de ruimtes bewegen als het inbraaksysteem is ingeschakeld

Bij ruimtelijke beveiliging wordt de binnenkant van een object beveiligt. Hierbij worden de ruimtes die door de inbreker met hoge waarschijnlijkheid worden bezocht uitgerust met een bewegingsmelder. Daarmee is ruimtelijke beveiliging voor iedereen die dagelijks naar het werk gaan of kantoren die na sluitingstijd dicht zijn, zinvol om ruimtelijke beveiliging toe te passen.

 

Voordelen ruimtelijke beveiliging :

Voordelige beveiliging, omdat er minder melders 
nodig zijn.

Geniet van de voordelen van gecombineerde beveiliging

Bij elektronische beveiliging zijn er twee methodes van beveiliging, schilbeveiliging en ruimtelijke beveiliging. In een ideale toestand worden ruimtes beveiligt met beide methodes. In ruimtes waar men in ingeschakelde toestand niet aanwezig, kunnen bewegingsmelders worden toegepast, in ruimtes waar men in ingeschakelde toestand wel aanwezig is, kunnen magneetcontacten en glasbreukmelders worden toegepast.

Bij een goede planning van uw beveiliging is de combinatie van schil- en ruimtelijke beveiliging een ideaal uitgangspunt. Stel hier uw ideale beveiligingsplan samen.