BOSCH

Van Dijnsen Beveiligingen en Bosch 

 

De veiligheid van mensen is onze eerste prioriteit

 Bosch zet zich in voor veiligheid. Onze talrijke producten zijn allemaal zo ontworpen dat gebruikers gerust kunnen zijn dat hun leven niet alleen zal worden beschermd, maar ook snel en doeltreffend zalworden gered. Een snelle reactie van het branddetectiesysteem is van vitaal belang voor het alarmeren van hulpdiensten en het krijgenvan hulp. Omdat al onze producten op eenvoudige wijze kunnen worden gecombineerd, kunnen met componenten van éénleverancier complete oplossingen worden geleverd. 

 Druk brand de kop in

Bosch heeft meer dan 80 jaar ervaring in het leveren van betrouwbare branddetectiesystemen. Ons productassortiment is geschikt voor allerlei toepassingen en biedt uiteenlopende, zeer nauwkeurige brandmelders die ongewenste alarmen tot een minimum beperken, waaronder onze 420 serie automatische multicriteriamelders en de bijna "onzichtbare" 500 serie rookmelders voor inbouwmontage. Daarnaast bevat het uiterst flexibele, gebruikersvriendelijke bedieningspanelen zoals de 5000 serie modulaire brandmeldcentrale voor de coördinatie van brandalarmen en andere gebeurtenisgerelateerde boodschappen. Dankzij het unieke ontwerp van deze centrale kunt u elk systeem exact op uw specifieke behoeften afstemmen. Met allerlei randapparatuur zoals handbrandmelders, sirenes, flitslichten en interfacemodules kan de gekozen oplossing worden afgerond.

 Breng de boodschap over

Het evacueren van veel mensen vanaf een grote locatie vereist niet alleen goed getraind personeel ter plekke, maar ook een betrouwbaar EVACsysteem (EVAC staat voor Emergency Voice Alarm & Communication). Bosch biedt een scala aan zeer robuuste EVAC-oplossingen voor locaties van alle soorten en maten, waaronder Praesideo, 's werelds eerste volledig digitale Public Addressen

 Betrouwbaar

Bosch biedt een breed assortiment EN-gecertificeerde producten* en systemen voor een nauwkeurige en betrouwbare branddetectie en -signalering. Wanneer het erop aankomt, bieden onze oplossingen accurate en levensreddendeinformatie daar kunt u zeker van zijn.

 

 

Flexibel

Bosch stelt u in staat met modulaire componenten een eigen systeem te configureren dat geheel aansluit op uw specifieke behoeften. Het systeem kan geheel worden afgestemd op de aard en omvang van de toepassing op uw locatie, en biedt u derhalve flexibiliteit bij uw