BIS concepten

Physical Security Information Management (PSIM) is een software platform dat verschillende losse (beveiliging)systemen intergreert die beheert worden via een uitgebreide gebruikersinterface. De centralist merkt de incidenten op die door de verschillende beveiligings- en informatiesystemen geregistreerd worden en kan ze oplossen volgends de goedgekeurde standaard procedures.
 
Met Van Dijnsen en MPL Business Intelligent Solutions (BIS), bieden wij PSIM+ aan als een oplossing die veel verder gaat dan de gebruikelijke reikwijdte van een alarmcentrale. PSIM+ biedt de mogelijkheid voor een allesomvattende intergratie van het volledige gebouw en de communicatie- en IT infrastructuur. Een andere verbetering is de verbinding met hoogwaardige mission control systemen.
 
Binnen onze oplossingen worden werkstromen, processen, videobeheer, automatisering en rapportage samengebracht. De datastromen worden dus omgezet naar informatiestromen waardoor u de organistie efficienter kunt bedienen.
 
De PSIM+ software is een bewezen product die veelvuldig wordt toegepast meerdere branches. De inzet gaat van kantoor omgevingen naar groot industrieel, datacenters, penitiare inrichtingen, transport & logistiek, defensie, zorg en vele andere toepassingen.